6. sınıf öğrencilerimiz, Uzay Kampı Türkiye’nin Hisar Okulları için İngilizce olarak düzenlediği “Özel Yıldızlar ve Gezegenler Macerası” programına katıldılar. Öğrencilerimiz kamp süresince model roket, sıcak hava balonu tasarladılar, planetaryumda yıldızlar ve gezegenler hakkında bilgi aldıktan sonra teleskopla gece gözlemleri yaptılar. Uzayda yaşama ve çalışma hissini deneyimlemek amacıyla, sıfır yerçekimi duvarı, uzayda egzersiz, AR destekli ay yürüyüşü gibi simülatörleri kullanan öğrencilerimiz, kendilerine verilen “Uzay İstasyonu Uçuş Görevini” başarı ile tamamladılar. Öğrencilerimiz bilimsel düşünme, iletişim, takım çalışması, temel yaşam ve liderlik becerilerini geliştirdikleri gezide, uzay bilimleri ile ilgili bilgi birikimlerini artırdılar.