Yurtdışı Üniversite Danışmanlığı ekibimiz Kasım 2022’de Madrid’de düzenlenen CIS Uluslararası Kabul ve Rehberlik Küresel Forumu’na katıldı. Dünyanın dört bir yanından 500’den fazla okulun uluslararası üniversite kabul ofisleri ve orta öğretim rehberlik uzmanlarının yer aldığı konferansta, Yurt Dışı Üniversite Danışmanlık Koordinatörümüz Beste Özsoy, Toronto Üniversitesi’nden Ken Withers ile “Gümüş Astarda Öğrenmeler – Pandemi Sonrası Manzarada Paylaşılacak Yeni Uygulamalar” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Üniversite ve okul fuarları sırasında, dünya çapındaki CIS üye topluluğundan üniversite kabul temsilcilerini ziyaret eden ve başarılı bir forum süreci geçiren Yurtdışı Üniversite Danışmanlığı ekibimizi gönülden kutluyoruz.