8. Sınıf öğrencilerimiz, Türkçe derslerinde okudukları “Rüzgârı Dizginleyen Çocuk” kitabından aldıkları ilhamla tasarladıkları “Fark Yaratanlar Gelişim Projesi” ile Kars Boğatepe Köyü yararına projeler geliştirecekler. Bu kapsamda Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneğinden İlhan Koçulu, Asiye Cengiz ve Galip Ömür ile kampüsümüzde bir araya gelen öğrencilerimiz, sağlıklı gıdaya erişim, iklim krizi ve köy yaşamını desteklemenin önemini üzerine gerçekleşen sunumları büyük bir ilgi ve heyecanla dinlediler.

Ortaokulda tüm akademik bölümler, Türkçe Bölümümüz, İnovasyon Merkezimiz ve Toplum Hizmetleri Bölümümüzün işbirliğinde sürdürülecek “Fark Yaratanlar Gelişim Projesi”nde öğrencilerimiz, önce kitabın iletisiyle ilişkilendirerek projeler geliştirecekler, ardından bu projelere dair somut adımlar atacaklar. Öğrencilerimiz Kars Boğatepe köyünü de 1-4 Aralık 2022 tarihlerinde ziyaret edecekler.