Bu yıl pandemi koşulları nedeniyle 24 Kasım Öğretmenler Gününde yüz yüze bir araya gelemediğimiz öğretmenlerimize hem moral vermek hem de bu anlamlı günü daha coşkulu kutlayabilmek adına özel bir konser organize edildi.

24 Kasım Salı akşamı Hisar Okullarının Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan ve sevilen müzik grubu Yüksek Sadakat’in birbirinden güzel parçalarını seslendirdiği konser Hisar Okulları Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleşti. Tüm akademik ve idari kadromuzun çevrimiçi olarak katıldığı konserde bir kadın ve bir erkek öğretmenimiz Yüksek Sadakat grubu ile düet yaptı.

Çok keyifli geçen konserimizi evlerinden izleyerek bizlere katılan tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza ve bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan Yüksek Sadakat grubuna teşekkür ederiz.