Geçtiğimiz yaz, 12. Sınıf öğrencimiz Selin B., Pioneer Akademisyenleri tarafından yürütülen seçici bir online araştırma programına kabul edildi. Vassar Koleji’nde bir profesörün danışmanlığını yaptığı Selin, televizyonun gençlerin psikopat ve antisosyal kişilik bozukluklarına olan bağlılığı üzerine bağımsız bir araştırma yazısı yazdı. Araştırmaya burs, kanıt, analiz, yazma ve örgütlenme ile bağlı olarak karar verilen Selin, Pioneer Research Programında tamamlanan ve 2017 Pioneer Research Journal dergisinde yayınlanan tüm araştırma makalelerinin en üst % 6’sı arasında yer aldı. Selin’le gurur duyuyoruz ve önümüzdeki sonbaharda Brown Üniversitesi’ndeki akademik çalışmalarında ona iyi şanslar diliyoruz.