1 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşen Digital Analytic Summit konferansına HisarCS ekibi öğrencilerimizden Ece Deniz Y., Seda U., Simla A., Liora N. ve Mert B. katıldı. Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında gün boyunca “Dijital Pazarlamanın Geleceği”, “Big Data”, “Nesnelerin İnterneti” ve “Mobil Analitik” gibi konulardaki panel ve konferanslara katıldılar. Sunumların yanı aralarında pek çok dijital alanda öncü firmanın üst düzey yöneticileriyle tanışan öğrencilerimiz Hisar CS olarak tasarladıkları projeleri ve hedeflerini yöneticilere anlattılar. VIP kokteyl etkinliğinde düzenlenen öğrenci panelinde ise Hisar CS’i temsilen Mert B., Idea Lab’de yapılan projeleri katılımcılar ile paylaştı. Öğrencilerimiz gün sonunda bilişim sektörünün geleceği hakkında yeni fikirler edinmiş olmakla kalmayıp, sektörün önde gelen firmalarıyla da bizzat iletişime geçerek paylaşımlarda bulunmuş oldular.

Fotoğraflar için buraya tıklayınız.