Hisar Okulları Lise Tanıtım Toplantısı

Hisar Okulları Lise Tanıtım Toplantısı 29 Haziran 2024 Cumartesi günü Okul kampüsümüzde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Saat 10.00’da başlayacak toplantımızda Lisemizde yer alan çağdaş eğitim ortamları ve olanakları ile ilgili bilgi edinebilir, öğrencilerimize nasıl bir gelecek sunduğumuzu deneyimleyebilirsiniz.

Yaklaşık 1,5 saat sürecek Lise tanıtım toplantısında Okul Yöneticilerimiz; araştırmacı, sorgulayan, çözüm üreten, değişime açık, özgüvenli, kendini ifade edebilme yeteneği yüksek ve dünya ile etkileşim kurabilen gençler yetiştiren Okulumuzla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşacaklar. Ayrıca tanıtım toplantısı sonrasında düzenlenecek okul turları ile kampüsümüzü detaylıca keşfedebileceksiniz.

Tanıtım toplantımız tüm aday velilerimize ve aday öğrencilerimize açık olup, herhangi bir kayıt formu istenilmemektedir. Tüm sorularınız için Kayıt İşleri Ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Kayıt İşleri Ofisi İletişim Bilgileri
Tel: 0212 364 00 00 (ext.105-143)
E-Posta: hisarkayitisleri@hisarschool.k12.tr

Lise Tanıtım Toplantısına Kampüste Katılım, Okul Turu ve Program

29 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek Hisar Okulları Lise Tanıtım Toplantısı programı aşağıda dikaktinize sunulmuştur:

• 10.00-11.00: Tanıtım Toplantısı
  • 11.00-11.30: Soru & Cevap Oturumu
  • 11.00-11.30: 1. Kampüs Turu (Soru & Cevap oturumuna katılmak istemeyen aday velilerimiz için)
  • 11.30-12.00: 2. Kampüs Turu

Hisar Okulları Tanıtım Kiti

Hisar Okulları hakkında detaylı bilgi almak için Tanıtım Kitimizde yer alan dokümanları inceleyebilir, öğrencilerimize sunduğumuz çağdaş eğitim ortamları hakkında bilgi edinebilirsiniz.