Okulumuzun değerli kurucusu sayın Feyyaz Berker’i doğum günü haftasında, klasik müziğe olan tutkusunu yaşatmak ve öğrencilerimize aşılamak üzere başlattığımız Feyyaz Berker Klasik Müzik Konserlerinde bir kez daha andık. Hisar Lisesi Kimya Öğretmenimiz ve Hisar Lisesinin ilk mezunlarından olan sevgili Ayşe Nur Çelikkol’un anma konuşmasıyla başlayan etkinlik; sanatçı, piyanist Anjelika Akbar’ın konseri ile devam etti. Bu anlamlı gecede bizimle birlikte olan değerli Berker Ailesine, Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti üyelerine, okul yöneticilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, Feyyaz Berker’i saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.