TÜBİTAK tarafından düzenlenen 12 farklı alanda 23.066 projenin yarıştığı 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında okulumuz 12. Sınıf öğrencisi Alya M. “Tarımda Etkin Sulama Yöntemleri ve Su Optimizasyonu” projesi ile matematik alanında, 10. Sınıf öğrencisi Ela K.  “Arabika Cinsi Kahve Çekirdeklerinden Elde Edilen Eksozomların Melanoma Türü Cilt Kanseri Hücrelerine Etkileri” projesi ile biyoloji alanında ön değerlendirmeyi başarıyla geçmiş ve bölge yarışmaları kapsamında proje sergisine davet edilmişlerdir.

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finalleri 4-6 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutlar, kendilerine bölge finallerinde başarılar dileriz.