9 Lise öğrencimiz, 16 – 17 Haziran 2023 tarihlerinde Roma’da gerçekleşecek 7. Uluslararası Nöroloji ve Nörolojik Rahatsızlıklar Konferansına kabul alarak çalışmaları ile sunum yapmaya hak kazandılar. Katılımcı kitlesinin doktora ve üst düzey araştırmacılardan oluştuğu bu değerli konferansta Okulumuzu uluslararası bir platformda temsil edecekler öğrencilerimiz Begüm B., Zeynep K., Selin E., Lara H., Tansa Nisan G., Lara Ann T., Zeynep Elif Ö., Mia B. ve Arda Ö.’yü tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin çalışma konularını aşağıda yer alan tablodan görüntüleyebilirsiniz.

ÖğrenciÇalışması
Begüm BulgurluoğluPain Control Theories
Zeynep KavuncuMicrobiome Association With Psychology
Selin EdilThe Neurological Basis of Narcolepsy and How It Affects Daily Life