Demokratik okulların başlıca özelliği olan çocuk katılımı; çocukların görüşlerini özgürce ifade etmeleri, bu görüşlerin ciddiye alınması ve çocukların kendilerini ilgilendiren karar süreçlerinde etkin rol almaları ile desteklenmektedir. Bu kapsamda Okulumuzda, Okul Meclisi ve Öğrenci Birliği Başkanlığı her yıl yapılan seçimlerle belirleniyor.

İlkokul seviyesinde gerçekleşen seçimlere School of the Best, Mutlu Hisar, Smart School ve Free School öğrenci grupları katıldı. 20-25 Ekim tarihleri arasında yürütülen propaganda çalışmaları sonrasında oy sayımları öğretmenlerimiz gözetiminde yine öğrencilerimiz tarafından yapıldı. En yüksek oyu alarak İlkokul Öğrenci Birliği seçimlerini kazanan “School of the Best” grubunu kutluyor, sürece dahil olan ve oy kullanan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.