10-18 Ekim 2022 tarihleri arasında World Scholar’s Cup – Global Round 2022 turnuvasına katılmak üzere Güney Afrika’nın Cape Town şehrine giden on Ortaokul öğrencimiz yarıştıkları dört kategoride de (Collaborative Writing, Scholar’s Bowl, Scholar’s Challenge ve Team Debates) sergiledikleri başarılı performansla dikkat çektiler.

Özellikle “Takım Münazara” yarışmasında sözlü anlatım, sunum stili, organizasyon, hitabet, araştırma ve ekip çalışması konularında öne çıkan öğrencilerimizin tamamı, Yale Üniversitesi’nde 10-17 Kasım tarihlerinde düzenlenecek ve dünyanın dört bir yanından başarılı öğrencileri bir araya getirecek final turuna katılmaya hak kazandılar.

Okullarını ve ülkelerini en iyi şekilde temsil eden sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, yürekten kutluyoruz.