Bilişim Stratejileri Merkezimizin önderliğinde öğretmenlerimize yönelik olarak düzenlenen “Birlikte Güçlüyüz” oturumlarında sekizinci buluşma gerçekleşti.

“Uzaktan ve Hibrit Eğitim Modellerinde Ders Tasarım Stratejileri” temalı oturumda konuk öğretmenlerimiz Rebecca Hable, Tuba Bozik ve Emine Kutay oldu.

Tuba ve Emine öğretmenlerimiz “Bilişim Teknolojileri Ders Tasarım Stratejileri ve Proje Örnekleri” sunumları ile Peardeck, Google Slides, Jamboard, Padlet gibi araçlara ek olarak, ilgi çekici stop-motion videolarla derslerin çok daha zengin hale getirilmesi yönünde tavsiyelerde bulundular.

Rebecca öğretmenimiz ise katılımcı öğretmenlerimize yeniden öğrenci olma fırsatı verdi. “Students Teaching Students: A Jigsaw Group Activity” sunumu ile “Pop Culture in the 1960s and 70s” dersine üye olan öğretmenlerimiz, öğrenme süreçlerini öğrenci perspektifinden tecrübe edebildiler.

Oturumlarımız yeni tema ve sunumlarla devam edecek.