Lise Girişimcilik Kulubümüzün profesyonel iş dünyası ile yürüttüğü işbirliği çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz Birleşmiş Milletler Kalınma Programı için yürütecekleri projelerde BUBA Ventures mentorlarından destek alacaklar.

Öğrencilerimiz Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çerçevesinde belirlenen konular üzerine projeler geliştirecekler. Geçtiğimiz hafta BUBA mentorları ile birlikte fikir geliştirme sürecine başlayan öğrencilerimiz proje çağrısının yapılması ile birlikte “Demo” gününe kadar fikirlerini hayata geçirmek üzere çalışmaya başladılar.

Program sürecinde ilerletilecek projeler, öğrencilerimizin belirlenen alanlarda gelişimini destekleyecek, onları alanın profesyonelleriyle buluşturacak ve iş yaşamlarına hazırlayacaktır.