Son dönemde okulöncesi 4-5 yaş öğrencilerimizin katıldıkları gezilerle ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz.

Atölye Gezisi

Okulöncesi 4-5 yaş öğrencilerimiz 18 Aralık 2017 Pazartesi günü “Meslekler” konusuna bağlı olarak yakınımızdaki bir atölyeye geziye gittiler. Burada el sanatları tasarımı ve üretimi ile ilgili bilgiler aldılar. Çeşitli örnekleri incelediler. Yıldız şeklinde yapılmış yastıklar, renkli kutular, keçelerden hazırlanılmış yeni yıl süsleri ve farklı hayvan figürleri oldukça ilgilerini çekti. Kendileri için hazırladıkları koyun modellerini yaparken eğlendiler. Fotoğraflar için tıklayın.

Manav Gezisi

Okulöncesi 4-5 yaş öğrencilerimiz 11 Aralık’ta “Yerli Malı ve Tutum Haftası” ve “Meslekler” konularına bağlı olarak yakınımızdaki bir manava geziye gittiler. Burada çeşitli meyve ve sebzeleri incelediler. Bu sebze ve meyvelerin ülkemizde yetişip yetişmedikleri ve hangi şehirlere ait oldukları hakkında sohbet ettiler. Sevdikleri meyvelerden satın alarak bunları yediler. Fotoğraflar için tıklayın.

Eczane Gezisi

Okulöncesi 4-5 yaş öğrencilerimiz Ekim ayında “Sağlığımız” konusuna bağlı olarak okulumuzun yakınındaki bir eczaneyi ziyarete gittiler. Eczane yetkilisi ile sohbet ederek ilaçlar, eczacılık mesleği ve ilaç kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında sohbet ettiler. Çocuklar özellikle yetişkine danışmadan ilaç içmemeleri ve ilaçları şekerlerle karıştırmamaları gerektiği hakkında bilgi aldılar. Fotoğraflar için tıklayın.